Region Kalmar

 

Västerås Stad

Nu finns det möjlghet att bemanna olika uppdarg inom Västerås Stad. Det kan variera allt från uppdrag inne på boende samt uppdrag ute i samahället. Tveka inte att kontakta oss om detta uppdrag kan passa just dig. 

 

Nybro Kommun

Nu finns det möjlghet att bemanna olika uppdarg inom Nybro Kommun. Det kan variera allt från uppdrag inne på boende samt uppdrag ute i samahället. Tveka inte att kontakta oss om detta uppdrag kan passa just dig. 

 

Region Gävleborg

Vi bemannar Region Gävleborg på många av deras ambulansstationer där de har störst behov. 

-Gävle/Ockelbo

-Sandviken/Hofors

-Bollnäs/Edsbyn

-Hudiksvall

-Söderhamn

-Ljusdal/Delsbo

På samtliga ambulansstationer ser vi till att du kommer trivas. Du blir väl mottagen av dina nya kollegor som hjälper dig mötesgå dina nya utmaningar. Tillsammans leder det till en bra och trygg miljö för patienten där vi sätter denne i fokus. 

Region Jönköping

Vi kan med glädje berätta att vi nu tecknat ett nytt ramavtal med Region Jönköping.

Det nya avtalet kommer att starta 2019-04-01 som sedan sträcker sig fram till 2021-03-31. 

Är du Sjuksköterska eller specialistsjuksköterska med erfarenhet av ditt område är du välkommen att kontakta oss för vidare uppdrag. Vi hjälper dig att att leta jobb som passar just dig. Vi ser till att komma överens med en ersätnting som du troligen kommer bli nöjd över och löneutbetalningen sker kort efter ditt avslutade uppdrag. De nya möjligheter som uppstår för din del är nya arbetsplatser, nya kollegor samt nya spännande utmaningar. 

Region Halland

Vill du arbeta via oss i Region Halland som ambulanssjuksköterska ? Har du utbildningarna som krävs, tveka då inte att kontakta oss. Vi lotsar dig rätt och du får möjlighet att uppleva nya ambulansstationer samt nya trevliga kollegor.

 

Lunds Kommun

Nu finns det möjlghet att bemanna olika uppdarg inom Lunds Kommun. Det kan variera allt från uppdrag inne på boende samt uppdrag ute i samahället. Tveka inte att kontakta oss om detta uppdrag kan passa just dig.